HILL Monitor

High Impact Learning that Lasts

De HILL-monitor geeft u een maat voor de impact van uw programma/ opleiding op basis van de HILL-bouwstenen. Daarna kunnen we een benchmark genereren voor high impact learning in uw opleiding.

Het maken van accounts, het gebruik van de HILL Monitor en de de feedback die u na afloop ontvangt zijn volledig gratis.

Consultancy n.a.v. de feedback op de HILL Monitor, het eventueel uitvoeren van meer diepgaande kwalitatieve analyses en het verkrijgen van benchmarks zijn niet gratis. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@highimpactlearningthatlasts.com of via het contactformulier op deze website.

Om de HILL-monitor te gebruiken:

Voor bedrijven: Om gebruik te maken van de HILL Business monitor. Maak een account, ontvang uw login en nodig na het ontvangen van de inlogcodes al uw medewerkers die uw programma hebben gevolgd uit om de 26 vragen in te vullen. Minimaal 30 medewerkers moeten de monitor invullen .

Voor het onderwijs: Om gebruik te maken van de HILL- Education monitor. Maak een account aan, ontvang uw login en nodig na het ontvangen van de inlogcodes al uw studenten of docenten/coaches die betrokken waren bij uw programma uit om de 30 vragen in te vullen.
Maak meerdere accounts aan indien u diverse opleidingen of diverse jaarcohorten uit een opleiding wil monitoren.
U kunt de studentenmonitor vergelijken met de docentenmonitor om te controleren of ze op elkaar zijn afgestemd. Of studenten uit een nieuwe programma vergelijken met studenten uit een oud programma.

Voor docenten: minimaal 15 docenten moeten de monitor invullen.
Voor studenten: minimaal 30 studenten moeten de monitor invullen.

HILL Benchmarks kunt u op verzoek ontvangen voor uw programma’s.

HILL Monitor

Meer informatie over de HILL monitor en richtlijnen voor de noodzakelijke focusgroepinterviews voor interpretatie van de monitor kan u vinden in: Bouwstenen voor High Impact Learning of Bouwstenen voor High Impact Learning, tweede druk